Omelet met krab

4 personen

Ingrediënten

  • 8 eieren

  • 1 blikje krab van ongeveer 170 g, het krabvlees goed uit laten lekken en in stukjes verdelen

  • 4 eetlepel water

  • 1 theelepel gemberpoeder

  • 2 eetlepels selderij of bieslook, of een mengsel hiervan, fijngesneden

  • zout en versgemalen peper

  • 2 eetlepels olie

Bereiden

  1. Klop de eieren los met het water, peper, zout, gemberpoeder, selderij en/of bieslook en het krabvlees.

  2. Verwarm de olie in een koekenpan en bak van het eimengsel een mooie omelet.

  3. Rol de omelet op en snijd deze in schuine repen van 2 á 3 cm.

  4. Steek een prikkertje in de rolletjes en serveer de krab omelet met chilisaus.

DSC03094CC.JPG
DSC03072CC.JPG